PUPS

Wij fokken volgens de regels van de Raad van Beheer en de Nederlandse Fox Terrier Club.

Het fokken van een nestje zien wij niet als iets wat je er zo maar even tussendoor doet. Het is ook geen kwestie van twee honden "op elkaar zetten" en daarmee het ras vermeerderen….  Nee, daar komt echt véél meer bij kijken. Veel buitenstaanders beseffen niet hoeveel tijd, én geld, het kost om een gezond nestje op de wereld te zetten en groot te brengen.

Voordat de pups er zijn heb je als fokker al heel wat geïnvesteerd in de teef en de reu, aan onderzoeken en testen, voordat de honden überhaupt ingezet mag worden voor de fok. 
En dan mag je gaan puzzelen welke reu het beste past bij jouw teef, stambomen bestuderen, bloedlijnen bekijken, reuen bezoeken (je reist er wat aan af....) Schoonheid is één ding (het oog wil ook wat...) gezondheid is nóg belangrijker, maar karakter vinden wij óók minstens zo belangrijk!! 
De pups worden bij ons in huis geboren en grootgebracht .
Op deze manier komen ze al vroeg in aanraking met allerlei huis-, tuin- en keuken geluiden, zoals radio, tv, telefoon, stofzuiger, etc.
Als de pups eenmaal geboren zijn, staat het sociale leven van de fokker op een héél laag pitje....., want acht weken lang draait alles (dag en nacht!!) om moederhond en haar pups.
Tijdens de nestperiode worden ze 3 x ontwormd en met 8 weken krijgen ze de 1e enting (omstreeks die tijd worden ze ook gechipt en DNA wordt dan ook afgenomen.
Onze pups kunnen met 8 weken huis verlaten.
Al onze pups gaan naar hun nieuwe baasje met:Stamboom, Eigendomsbewijs, DNA-Profiel, Koopovereenkomst, Ingeënt, Informatiemap, Puppy-pakket.


Heeft U interesse in een pup van ons, dan kunt U altijd geheel vrijblijvend telefonisch contact met ons opnemen.
Ons telefoonnummer is: 0641791576  / saxaspartacus@outlook.com 


      Geboren: 13 maart 2022  Dit nestje bestaat uit: 2 reutjes en 2 teefjes