Reactie plaatsen

Reacties

Gerda
4 maanden geleden

Zondag 14 januari konden we eindelijk onze Hugo ophalen in Leeuwarden

We zijn terecht gekomen bij Beba en Davor, via hun site.
Ze zijn betrouwbare fokkers lief en erg betrokenbij hun nestjes ,en dat merk je gelijk aan de hondjes.

Onze held is nu een week bij ons en hij doet het erg goed.
Al veel foto's door gestuurd naar Beba en Davor ze willen graag betrokken blijven bij hun nestjes

Bedankt voor onze held Hugo

Nick Hilhorst
4 maanden geleden

Wij zijn super blij met onze lieve, ondeugende en prachtige Luna. Super blij met deze fokker!

Dennis en Marcel
4 maanden geleden

Wat hebben wij het getroffen met onze lieve Fox-terrier Braz!
En wat zijn we blij dat we bij Davor en Beba in Leeuwarden zijn terecht gekomen! Puur op gevoel en vertrouwen, wat ontzettend goed van beide kanten kwam.
Deze lieve mensen geven de pups een geweldige start en dat merk je nu na bijna een week bij ons te zijn, al heel goed!
Ook zijn Beba en Davor geweldig goed in het contact en regelzaken omtrent de nieuwe pup,alles verloopt keurig en geordend.

Nogmaals onze lieve,grote dank voor het zorg /over dragen van onze lieve nieuwe huisgenoot !

We houden jullie steeds op de hoogte van zijn ontwikkelende leven.

Liefs! Van Dennis, Marcel,Jason en natuurlijk Braz uit Assen.

Stefine Geurtsen
4 maanden geleden

Sinds 27 december 2022 hebben wij Cooper. Terecht met "veel geluk" hem mogen krijgen want op het laatste moment werd het beoogde baasje afgezegd. Aan het karakter van Cooper kan je merken dat hij uit een geweldig nest komt. Een scheet van een hond en zeer leergierig.
Zijn geweldig begeleid in het hele "ophaalproces" en kunnen deze fokker dus meer dan van harte aanbevelen! Cooper gaat tegenwoordig ook mee met de camper, alhoewel wij de indruk hebben dat wij met hem mee gaan. Gewoon een feestje.

Lotte Vledder
4 maanden geleden

Al enige tijd waren wij op zoek naar een draadhaar fox terrier pup , voordat we terecht kwamen op de site van de familie Simic. Tot onze verrassingwerden er op dat moment twee nestjes verwacht. Na een eerste telefonisch contact werden we op de lijst gezet en was het afwachten of er een hondje voor ons bij zou zitten.

En oh... wat een geluk, één van de puppies bleek voor ons! Op 2 januari hebben wij onze Frenkie, bij ons thuis mogen verwelkomen. Frenkie is een prachtig mooi, ondeugend, nieuwsgierig en bovenal lief hondje, dat helemaal past binnen ons drukke gezin. Hij heeft snel zijn draai bij ons thuis gevonden...en wij, wij kunnen Frenkie niet meer wegdenken...hij hoort er al helemaal bij!

De familie Simic, Beba en Davor, hebben we leren kennen als mensen die veel kennis, maar bovenal veel liefde hebben voor hun honden. Hun aanhoudende nieuwsgierigheid en belangstelling naar de ontwikkeling van Frenkie vinden wij mooi. Hieruit maken wij op dat de hondjes echt bij hun in het hart zitten. Wat ons betreft een aanbeveling waard! Dus ben je op zoek naar een mooie draadhaar foxterrier, dan ben je bij de familie Simic aan een heel goed adres.

Wieke Sijs
4 maanden geleden

Olle

Ons eerste contact was telefonisch, het klikte meteen. 11 juli 2021 was de eerste keer dat wij Olle zagen. We waren opslag verliefd. Natuurlijk was Olle de liefste, de mooiste en ondernemends van het hele nestje. De eerste weken van Olle zijn leven werd hij Pavarotti genoemd omdat hij zo mooi kon zingen ( huilen ) Maar vanaf het moment dat wij Olle in huis hebben was Olle zijn zangtalent verdwenen. Wij hebben nog nooit zo’n stil, lief, en grappig hondje gehad. Dat wil niet zeggen dat hij niets heeft uitgespookt hoor. Maar dat hoort bij een jonge pup, dingen doen die niet mogen . Op 7 augustus 2021 hebben wij Olle opgehaald. Beba en Davor zijn enorm betrokken bij het wel en wee van hun hondjes. Dus zelfs nu na
2.5 jaar hebben we regelmatig contact met elkaar. Ze zijn altijd weer enorm blij als we weer een foto sturen.
Hoe bijzonder is dat, dat je tot op de dag van vandaag nog van alles mag en kan vragen over de opvoeding van je hond. En dat ze oprecht geïnteresseerd zijn zo bijzonder.
Wij kunnen het iedereen aanraden om bij de familie Simic een mooie foxterriër pup te halen xx

Vas en Jan Metgod
5 maanden geleden

Vrijdag 5 januari 2024 hebben we Willem opgehaald in Leeuwarden. Beba en Davor hebben vooraf alle vragen die wij hadden snel beantwoord. We hadden nogal wat vragen. Willem is namelijk onze eerste hond. Vol vertrouwen hebben we hem meegenomen naar Amsterdam.
Willem had het in de auto moeilijk, maar eenmaal thuis in Amsterdam voelde hij zich snel op zijn gemak. Mede dankzij de huiselijke opvoeding bij Beba en Davor.
Ik kan hen echt aanbevelen.

Karin
5 maanden geleden

Wij hebben onze Pup, Pluk genaamd, in september opgehaald. We werden door de familie Simic hartelijk ontvangen en kregen meteen het gevoel dat deze mensen erg goed voor hun honden zijn. We zijn goed voorgelicht en kunnen niets anders zeggen dat het allemaal positief was. We zijn erg blij met onze Pluk en raden deze fokker zeker aan,, zeer betrouwbaar en liefdevol.

Catherine
5 maanden geleden

Op zoek naar een tweede wired fox-terrier kwamen we bij Beba en Davor terecht. Onze eerste indruk was zeer positief. De puppy’s verblijven in huiselijke sfeer en Beba en Davor zijn erg begaan met de puppies. Wij kregen meermaals per week fotos en updates van de voor uitgang en de nodige veeartsenbezoeken. Nu zijn wij de trotse ‘ouders’ van Watson, die reeds goed socialiseerde bij de familie Simic en zo lieflijk integreerde met Scott en onze familie. Ik kan alleen maar deze fokker aanbevelen om hun profesionnaliteit en liefdevolle inzet voor hun fox terriers.

Claudia Visser
7 maanden geleden

Vanaf het eerste contact met Beba en Davor klikte het meteen. Op 1 september hebben we onze pup Fenix opgehaald en zijn er helemaal verliefd op. Vanaf de geboorte hebben we steeds foto's en filmpjes ontvangen. De pups worden in een liefdevolle huislijke omgeving verzorgd. Ik zou deze fokker zeker aanbevelen, zeer betrouwbaar en hebben veel liefde voor de fox-terriers.