Reactie plaatsen

Reacties

Claudia Visser
23 dagen geleden

Vanaf het eerste contact met Beba en Davor klikte het meteen. Op 1 september hebben we onze pup Fenix opgehaald en zijn er helemaal verliefd op. Vanaf de geboorte hebben we steeds foto's en filmpjes ontvangen. De pups worden in een liefdevolle huislijke omgeving verzorgd. Ik zou deze fokker zeker aanbevelen, zeer betrouwbaar en hebben veel liefde voor de fox-terriers.

Yvonne
3 maanden geleden

Een mooi maar vooral heel lief hondje hebben we aan Bumper.
Bumper is vorig jaar geboren bij de familie Simic.
Lieve mensen die zeer begaand zijn met hun foxterriërs.
Ik wilde graag een Wire Foxterriër.
Dus ben ik via de rasverening bij de familie Simic terecht gekomen.
Een rasverening is voor mij erg belangrijk omdat ik weet dat hiervan de hondjes in iedergeval oké zijn.
De familie Simic is daar een heel goed voorbeeld van.
Hondjes zitten lekker in huis.
Worden goed verwent.
De pups zitten in de woonkamer lekker warm.
De pups zijn al vanaf het begin gewend aan vele dagelijkse dingen wat de opvoeding en het vormen van het karakter alleen voor ons makkelijker heeft gemaakt.
Dank je wel voor dit mooie hondje Fam Simic.
Dikke knuffel aan jullie Foxterriërs ❤️

Sarah en Jeroen
3 maanden geleden

Deze week hebben wij Ginny aan ons gezin mogen toevoegen. We zijn helemaal verliefd op haar.
Vanaf het eerste contact met Beba en Davor een goed gevoel gehad bij de keuze voor een pup van een van hun foxterriers. In juli is Ginny geboren. Steeds met foto’s, filmpjes en berichtjes op de hoogte gehouden van de zwangerschap, bevalling en groei van de pups.
We genieten enorm van Ginny en hopen nog veel mooie herinneringen te maken met haar.

Sjaak & Antoaneta Bos
9 maanden geleden

Onze Kayley is geboren op 1-11- 2022.
Via de Foxterriër club terechtgekomen bij da fam. Simik in Leeuwarden. Bijzonder aardige mensen, toen er een teefje drachtig was ons aangemeld. Vanaf het begin tot het moment dat wij haar konden ophalen, vele foto’s en filmpjes ontvangen, wat natuurlijk erg leuk is te zien hoe de kleintjes zich ontwikkelen. Al met al bijzonder waardering hoe de fam. Simik ons op de hoogte hield.
Onze Kayley doet het eg goed, en is precies zoals een Foxterriër hoort gezien!

Corine van den Hoek
een jaar geleden

Onze Bobbie komt uit het nestje van maart 2022. Hij is het broertje van Pepper (van Ann uit België, hieronder). Vanaf het allereerste contact had ik een goed gevoel bij deze fokker. Voor de eerste echte kennismaking hadden we al wekelijks appcontact en stuurde Beba foto's en filmpjes van het nestje. Toen de pups vier weken oud waren, hebben we kennis gemaakt en mochten we uit twee reutjes kiezen. Ik kreeg Bobbie als eerste in mijn armen en het was liefde op het eerste gezicht. Davor zei dat dit wel de meer ondernemende van de twee (reutjes) was en ondernemend is hij zeker. Daarnaast is hij ook ontzettend lief, vrolijk, aanhankelijk, speels en eigenwijs, een echte fox terriër. Beba en Davor zijn echt met hart en ziel bezig met het welzijn van hun honden en pups en hebben zo goed voor Bobbie gezorgd toen hij klein was. Daar zijn we hun heel dankbaar voor. We hebben ook veel tips en adviezen meegekregen, een stamboom ontvangen en Beba en Davor zijn nog steeds belangstellend hoe het met Bobbie gaat. Hij is nu een mooie, gezonde puber hond😊.

Miek
een jaar geleden

16maanden geleden hebben wij Feliza opgehaald bij Beba en Davor. een klein, lief teefje. Zij en haar broertjes zijn liefdevol groot gebracht en verzorgd door Beba & Davor. Doordat zij veel aandacht aan de puppy's hebben gegeven is o.a. Feliza goed gesocialiseerd. Feliza wil graag onder de mensen zijn en is gek met mijn kleinkinderen. Ondanks haar eigen willetje en af en toe bananen in haar oren is zij de lieveling van de familie e n veel mensen om ons heen. Met Beba heb ik nog contact en met vragen kan ik bij hen terecht.
Belangrijk vind ik hun openheid en dat het huis waar zij samen met de honden in leven , er goed verzorgd uit ziet. Met een gerust hart, kan ik deze liefdevolle mensen als fokkers aanraden.

Ingrid
een jaar geleden

Onze Cruijffie komt uit het nestje van juni 2021.
Een bijzonder nestje en wat hebben Davor en Beba er alles aan gedaan om deze pups een goede start te geven! Door de goede zorgen is onze Cruijffie kerngezond, goed gesocialiseerd en een echte knuffelkont. Na anderhalf jaar blijven ze nog betrokken en geïnteresseerd en sturen we foto's en filmpjes door.

Superblij met deze fokkers en aan te raden als je geïnteresseerd bent in een leuke draadhaar fox!

Ann
een jaar geleden

Wij hebben een pupje geadopteerd uit het nestje van maart 2022 bij de familie Simic. Daar wij in België wonen, waren er wat extra afspraken nodig. Beba heeft heel veel info gegeven, en we zijn warm onthaald door haar en Davor. De naam die we gekozen hebben, werd vooraf spontaan gebruikt in de thuisomgeving van onze Pepper. De hondjes zijn kerngezond en goed gesocialiseerd. Het nestje woont en leeft dan ook in de living, waar ze meer dan genoeg aandacht krijgen van het hele gezin. Ook nu nog houden we contact, Beba is benieuwd naar de verdere levensloop van haar pupjes en geeft ook 'en route' nog opvoed- en voedingstips. Een foxje is een uitdaging, maar deze hondjes zijn mooi, grappig en verstandig. Onze dank gaat uit naar deze warme, geduldige familie, die mooie en lieve hondjes fokt!

Morena
een jaar geleden

Beba en Davor zorgen zo lief voor de puppies. Ik was zo blij dat ik een reutje mocht uit het nestje van maart 2022. Beba stuurt regelmatig fotos en filmpjes waardoor je heel betrokken blijft in afwachting van je hondje. Het komen kijken ging ook heel ontspannen, ze leggen veel uit, je kan met al je vragen terecht. En ik heb er echt een vriendschap aan overgehouden. Daar waar Beba mij eerst allemaal beeldmateriaal stuurde, zijn de rollen nu omgedraaid, en hou ik haar volledig op de hoogte van de avonturen van mijn jonge hondje. Een zekere en lieve aanrader als je een goed nestje voor een fox zoekt!

Danielle Sack
een jaar geleden

Vandaag bij onze nieuwe pup wezen kijken
Een fijne ervaring
Lieve mensen spreken met liefde over de honden
Leggen ook uit hoe ze de hondjes verzorgen en voeren
Hebben ook interesse in de nieuwe baasjes en waar hun pups terecht komen
Wij hebben ook al wekelijks app contact met de fam over de geboorte en hoe ze wekelijks groeien
Vandaag dus een kennismaking wezen doen
En een heel goed gevoel hierbij
En natuurlijk op slag verliefd op onze pup
Ook het moedertje was ontzettend lief
Dus wij wachten op het einde van jaar om onze LOESJE te gaan ophalen
Dankjewel familie Simic